Programma bekend

We zijn blij om ons programma voor 2017 bekend te mogen maken! Zoek jij meer achter de foto's dan alleen de verhalen? Doe dan mee met een van onze evenementen! 

Op donderdagavond is er een verdiepingsprogramma, op vrijdagmiddag zijn er algemene rondleidingen en fotografenrondleidingen en op zondagmiddag organiseren we speciale kindermiddagen. Voor liefhebbers bieden wij cursussen en workshops fotografie aan, gegeven door Dennis Lapré. Dit jaar is de tentoonstelling ook het toneel voor speciale bedrijfsavonden, inclusief rondleidingen en catering. Naast de hoofdtentoonstelling, is er een eigen tentoonstelling van WPFG te zien. Het volledige programma vind je hier.

Verdiepingsprogramma | Elke donderdagavond 19.30 - 21.00
Zin in een lezing, discussie of en workshop? Dat kan bij ons elke donderdagavond. Je betaalt €2,50 voor de lezing plus een toegangskaartje voor die dag. Bekijk hier ons volledige verdiepingsprogramma.

Fotografenrondleidingen | Elke vrijdagmiddag 14.30 - 15.30 va 24 november
Lokale fotografen Andrea Stultiens, Maarten de Kok en Dennis Lapré leiden je langs de World Press Photo tentoonstelling om de foto's, verhalen en techniek te bespreken. De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten en kosten €2,50 per persoon plus een geldig toegangskaartje voor die dag. Bekijk het volledige programma hier.

Rondleidingen | Dagelijks op aanvraag bij de balie
Onze educatiemedewerkers nemen je graag mee de zaal in om de foto's van World Press Photo te bespreken. De rondleidingen duren ongeveer 30 minuten en kosten €1 per persoon plus een geldig toegangskaartje voor die dag. Lees hier meer over de rondleidingen.

Kindermiddagen | Elke zondagmiddag 13.00 - 17.00
Wij letten op de kinderen terwijl je zelf de tentoonstelling bekijkt. Amber heeft voor de kinderen een gevarieerd doorlopend programma samengesteld vol fotografie en creativiteit. De kindermiddagen zijn gratis op vertoon van een geldig toegangskaartje. Lees hier meer over het programma.

 

Foto door Andrea Hooymans

Leave a comment

You are commenting as guest.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.