Vrijwilligersmeeting #1

Dag lieve vrijwilligers, we gaan weer los!

De eerste vrijwilligersmeeting is donderdag 12 oktober, Academie Minerva (Gedempte Zuiderdiep 158) van 19.30 tot 21.15. We stellen ons die avond graag aan je voor en bespreken praktische zaken, vrijwilligerstaken, de plannen voor deze editie en we geven een korte presentatie van de winnende foto's dit jaar. Deelname is verplicht voor alle vrijwilligers behalve de huisfotografen.

Programma:

- Introductie team
- Praktische informatie
- Bespreking teamrollen
- Groepsfoto
- Presentatie van een aantal World Press Photo 17 foto's
- Contact-informatiecheck

WIl je ook graag meedoen? Wij zijn voor de komende editie nog op zoek naar vrijwilligers voor productie, educatie, promotie en hospitality. Kijk snel op onze vacaturepagina voor de details en mail Marlie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deadline om je aan te melden is verlengd tot 11 oktober dus wees er snel bij!

Leave a comment

You are commenting as guest.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.