Vrijwilligers gezocht

vacatureS 2018

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR WERELD PERS FOTO GRONINGEN
 
Op zoek naar werkervaring in de culturele sector? Kom dan ons team versterken! We zijn op zoek naar vrijwilligers voor promotie, educatie, hospitality en productie. Doe je mee? Deadline voor aanmelding is 30 september. Meetings zijn in oktober en in november ga je aan de slag (promotie start in oktober).
 
We zijn er trots op dat we elk jaar weer met een ontzettend leuk vrijwilligersteam mogen werken: zonder jullie geen tentoonstelling! Daarom besteden we veel aandacht aan de voorbereiding, trainingen en bijeenkomsten. Maar naast alle kennis over de foto's en het runnen van een tentoonstelling, is het gewoon supergezellig om mee te doen: je ontmoet nieuwe mensen, bekijkt fantastische foto's en je sluit alles af met de jaarlijkse vrijwilligersborrel. En wie weet welke fotograaf of 'industry professional' je bij ons tegen het lijf loopt!
 
Stichting Wereld Pers Foto Groningen (WPFG) haalt van 9 november - 2 december de wereldberoemde World Press Photo tentoonstelling voor de 15e keer naar Groningen. Voor de tentoonstelling kun je uitgebreide trainingen volgen; tijdens de tentoonstelling werk je in een gezellig team en doe je waardevolle werkervaring op; en we sluiten samen de editie af met een evaluatie en borrel.
Omdat Groningen steeds internationaler wordt, zijn er ook plaatsen voor internationals die (nog) geen Nederlands spreken. Je kunt in het hospitality, promotie en productieteam dus als international gewoon aan de slag. Daarom zijn de trainingen ook (deels) in het Engels. Language no problem; iedereen doet mee!
 
Bekijk hier de vacatures.
 
WPFG 17 Vrijwilligers Meeting 12 okt by Jethro Bijlevleld10122017 small
Een delegatie van ons vrijwilligersteam 2017 tijdens de eerste bijeenkomst in Academie Minerva. Foto door huisfotograaf Jethro Bijleveld.

Leave a comment

You are commenting as guest.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.