Team 2018 gaat door

team 2018 gaat door

Tijdens het bedankdiner heeft het team van 2017 bekendgemaakt dat ze graag door willen in 2018! Om te zorgen dat er toch ruimte is voor nieuwe mensen, gaan we ons team uitbreiden in 2018! De directie blijft, de kennis van vorig jaar blijft en het team gaat zich inzetten om de ambities van vorig jaar die in de koelkast zijn gelegd in 2018 tot uitvoering te brengen. Watch this space!

Maarten de Kok WPF Opening 5
Het team van 2017: (vlnr) Rosanna Stek (Educatie), Amber Barelds (Educatie en Hospitality), Jantine Verver (Publicity), Andrea Hooymans (Algemeen DIrecteur), Emil Borgesius (PR), Fred Dijkstra (Financieel Directeur) en Marlie Wabeke (Vrijwilligers). Foto: Maarten de Kok.

DIRECTIE

Algemeen directeur: Andrea Hooymans
Financieel directeur: Fred Dijkstra

TEAM 2018

PR medewerker: Emil Borgesius
Educatiemedewerker: Rosanna Stek
Educatiemedewerker: Amber Barelds
Vrijwilligerscoördinator: Marlie Wabeke
Floormanager: Amber Barelds

Update juli 2018: Kom je ons team versterken? We zijn voor komende editie op zoek naar een productiecoördinator; communicatiemedewerker; en publicitymedewerker. Bekijk voor meer informatie onze vacaturepagina.

Leave a comment

You are commenting as guest.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.