Huisjournalist gezocht

vacature huisjournalist

MEDEWERKERS GEZOCHT VOOR WERELD PERS FOTO GRONINGEN
 
Houd je van schrijven en ben je op zoek naar werkervaring in de culturele sector? Kom dan ons team versterken! Wij zoeken een (beginnend) journalist of tekstschrijver die ons komt versterken om ook dit jaar weer de tentoonstelling van World Press Photo in Groningen tot een succes te maken.
 
Als huisjournalist schrijf je de teksten voor de lokale tentoonstelling met als thema 'milieu' (met een onderzoeksjournalistieke inslag) en er is ruimte voor eigen initiatief. Je begint halverwege augustus en werkt door tot oktober. Bekijk voor details de volledige vacature.
 
Stichting Werel Pers Foto Groningen (WPFG) haalt van 9 november - 2 december de wereldberoemde World Press Photo tentoonstelling voor de 15e keer naar Groningen. Hoe kunnen we deze jubileumeditie nog mooier, groter en inspirerender maken dan vorig jaar? Dat horen we graag van jou: in ruil daarvoor bieden wij jou een belangrijke rol in het team, waarbij je leert aan de hand van bestaande formats een professioneel evenement te organiseren in teamverband. 

Meedoen? Kijk snel op onze vacaturepagina.

Maarten de Kok WPF Opening 5
Vrijwilligers bereiden de tentoonstelling voor. Foto door: Andrea Hooymans

Leave a comment

You are commenting as guest.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.