Nieuwe vacatures

vacatureS 2018

MEDEWERKERS GEZOCHT VOOR WERELD PERS FOTO GRONINGEN
 
Op zoek naar werkervaring in de culturele sector? Kom dan ons team versterken! We zijn op zoek naar een publicitymedewerker, communicatiemedewerker en een productiecoördinator om de komende editie van World Press Photo tot een succes te maken. Doe je mee? Deadline voor aanmelding is 31 juli; werkzaamheden beginnen in augustus.
 
Stichting Werel Pers Foto Groningen (WPFG) haalt van 9 november - 2 december de wereldberoemde World Press Photo tentoonstelling voor de 15e keer naar Groningen. Hoe kunnen we deze jubileumeditie nog mooier, groter en inspirerender maken dan vorig jaar? Dat horen we graag van jou: in ruil daarvoor bieden wij jou een belangrijke rol in het team, waarbij je leert aan de hand van bestaande formats een professioneel evenement te organiseren in teamverband. 

Meedoen? Kijk snel op onze vacaturepagina.

Maarten de Kok WPF Opening 5
Vrijwilligers bereiden de tentoonstelling voor. Foto door: Andrea Hooymans

Leave a comment

You are commenting as guest.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.