Editie 2017 succes

terugblik 2017

De tentoonstelling was van vrijdag 17 november tot en zondag 10 december open voor publiek. In het totaal van 24 dagen ontvingen wij meer dan 5.000 betalende bezoekers; en maar liefst 1200 leerlingen!

“Ik kijk met veel enthousiasme en een goed gevoel terug op de Wereld Pers Foto tentoonstelling in Groningen. Het was bijzonder om met veel diverse mensen te werken aan een tentoonstelling en samen wat neer te zetten – waar ook het publiek enthousiast op reageert.” - Vrijwilliger WPFG 2017

Tijdens de opening was onze burgemeester Peter den Oudsten weer van de partij. Hij benadrukte het belang van de tentoonstelling voor de stad en het belang van het ‘leren lezen’ van mediabeelden in de huidige maatschappij, alvorens een foto te maken van de ruim 70 genodigden die avond.

Stichting WPFG is van plan om volgend jaar terug te keren in de Synagoge met de tentoonstelling van 2018.

Maarten de Kok WPF Opening 1
Foto door: Maarten de Kok

Leave a comment

You are commenting as guest.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.