Early Bird actie gestart

Kan je ook niet wachten tot 17 november om de intrigerende foto’s van de World Press Photo 17 in Groningen te bekijken? Om alvast in de stemming te komen kun je nu al online kaarten bestellen met Early Bird korting! Tickets met korting haal je hier tot en met 31 oktober.

Je kunt ook meer uit je kaartje halen door jouw tentoonstellingsbezoek te combineren met een lezing, workshop of rondleiding. Er is een verdiepingsprogramma op de donderdagavonden, er zijn algemene rondleidingen en fotografenrondleidingen op vrijdagmiddag en we organiseren speciale kindermiddagen op zondagmiddag. 

Voor liefhebbers bieden wij cursussen en workshops fotografie aan, gegeven door Dennis Lapré

Verdiepingsprogramma | Elke donderdagavond 19.30 - 21.00
Zin in een lezing, discussie of en workshop? Dat kan bij ons elke donderdagavond. Je betaalt €2,50 voor de lezing plus een toegangskaartje voor die dag. Bekijk hier ons volledige verdiepingsprogramma.

Fotografenrondleidingen | Elke vrijdagmiddag 14.30 - 15.30 va 24 november
Lokale fotografen Andrea Stultiens, Maarten de Kok en Dennis Lapré leiden je langs de World Press Photo tentoonstelling om de foto's, verhalen en techniek te bespreken. De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten en kosten €2,50 per persoon plus een geldig toegangskaartje voor die dag. Bekijk het volledige programma hier.

Rondleidingen | Dagelijks op aanvraag bij de balie
Onze educatiemedewerkers nemen je graag mee de zaal in om de foto's van World Press Photo te bespreken. De rondleidingen duren ongeveer 30 minuten en kosten €1 per persoon plus een geldig toegangskaartje voor die dag. Lees hier meer over de rondleidingen.

Kindermiddagen | Elke zondagmiddag 13.00 - 17.00
Wij letten op de kinderen terwijl je zelf de tentoonstelling bekijkt. Amber heeft voor de kinderen een gevarieerd doorlopend programma samengesteld vol fotografie en creativiteit. De kindermiddagen zijn gratis op vertoon van een geldig toegangskaartje. Lees hier meer over het programma.

WPFG 16 Synagoge Muziekavond by Andrea Hooymans 20161119 37

 

Leave a comment

You are commenting as guest.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.