BEDRIJFSAVONDEN WPFGRONIGEN

De World Press Photo 18 tentoonstelling in Groningen opent haar deuren van 9 november tot en met 2 december. Dit is een optimale gelegenheid om samen met uw collega’s een interessante tentoonstelling te bezoeken, compleet met catering.

WORLD PRESS PHOTO 18 IN GRONINGEN

De wereldberoemde World Press Photo tentoonstelling bestaat uit de beste visuele journalistiek van het afgelopen jaar. Deze intrigerende foto’s tonen beelden uit alle uithoeken van de wereld; van natuur tot cultuur en sport tot mens en zijn een perfect uitgangspunt voor een goed gesprek.

De tentoonstelling bevindt zich in de Synagoge van Groningen, een prachtig historisch pand en alleen al het bekijken waard. Na een korte introductie, start de rondleiding van de tentoonstelling waarbij wordt ingegaan op zowel beeld als verhaal. Voor grotere groepen (vanaf 50 personen) wordt er een fotograaf uitgenodigd om nog dieper op de beelden in te gaan. Na de rondleiding krijgt iedereen de kans om zelf nog even rond te lopen, zodat foto’s die veel indruk hebben gemaakt nog eens bekeken kunnen worden. Ter afsluiting kunt u genieten van een heerlijk diner bij Brasserie Midi, op minder dan een minuut lopen vanaf de Synagoge.

PROGRAMMA

18.30 Inloop en welkomstdrankje
18.45 Ontvangst en start rondleiding
19.15 Vrij rondlopen
20.00 Diner bij Midi

Brasserie Midi biedt voor €22,50 een heerlijk vlees, vis, of vegetarisch menu aan. Prijs exclusief drankjes. Catering wordt apart met Midi afgerekend.

         

WPFG 16 Opening Jethro Bijleveld 1

Het is ook mogelijk om het programma aan te passen: deze arrangementen geven bijvoorbeeld een mogelijkheid op locatie te dineren, presentaties of pitches te houden of een netwerkmoment in te lassen.

De avonden worden dagelijks aangeboden tussen 12 en 30 november, met uitzondering van maandag en donderdag. Prijs is €20 per persoon voor groepen vanaf 20 personen; €17.50 vanaf 50 personen; en €15 vanaf 100 personen; extra consumpties €2 per persoon. Voor grotere groepen en arrangementen; programma en prijs op aanvraag.

BOEKEN

Neem voor beschikbare data, vragen en (catering) arrangementen contact op met Emil Borgesius via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WPFG 16 Opening Jethro Bijleveld 2 small

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.