Als voorproefje voor de World Press Photo 17 tentoonstelling is tijdens Lets GRO een expositie te zien van de beste foto’s uit de Fotomarathon.
Tijdens de Fotomarathon – workshop en wedstrijd in één – hebben lokale fotografen hun visie op de toekomst van Groningen op de gevoelige plaat vastgelegd. De winnaars worden weldra bekendgemaakt.

Let’s Gro is een jaarlijks festival in november over de toekomst van Groningen. Het is een festival vol goede gesprekken, leerzame bijeenkomsten, interactief debat, ongeëvenaarde gastvrijheid, gezelligheid, verwondering en inspiratie. Tijdens Let’s Gro kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld.

De Lets GRO expositie is open van 12.00 tot 17.00 op donderdag 2 en vrijdag 3 november in de Synagoge Groningen, Folkingestraat 60. Gratis toegang. Meer informatie over Lets GRO en de WPFGroningen expositie vind je hier.

De volgende Fotomarathon is op zaterdag 2 december. Meedoen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.