VERDIEPINGSPROGRAMMA

Elke donderdagavond is er een verdiepingsprogramma met elke week een andere inslag. De evenementen kosten €2,50 plus een geldig toegangskaartje voor die dag. Betalen aan de deur; reserveren niet nodig.

International Student Night | Donderdag 23 november 19.30 - 21.30
Gratis rondleidingen met het accent op fotografie of sociaal-maatschappelijke thema's, workshops Instagram van huisfotograaf Joost Nuijten en een lezing georganiseerd door Amnesty International Students Groningen.

Discussieavond | Donderdag 30 november 19.30 - 21.00
Een discussie die verschillende kanten de vluchtelingenproblematiek onder de loep neemt onder leiding van Anne-Jan Toonstra. De gasten van die avond zijn onder andere fotograaf Maarten de Kok, die met zijn projecten 'The Next Stop' en 'Portraits for Freedom' aandacht heeft besteedt aan het onderwerp. De avond wordt afgesloten met een rondleiding van de tentoonstelling.

Lezing Visual Storytelling | Donderdag 7 december 19.30 - 21.00
Fotograaf Yvonne Brandwijk en journalist Stephanie Bakker vertellen over het multimediaproject waarmee zij in de prijzen vielen bij World Press Photo 17. Na de projectpresentatie is er tijd voor een rondleiding van de tentoonstelling.

 

Rondleiding door Kees van de Veen na een avondlezing van WPFGroningen in 2016. Foto door Andrea Hooymans

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.