Komt dat zien bij Lets Gro

Kijk, lees en beleef de verhalen van groen Groningen in de praktijk op de Go Green locatie van Wereld Pers Foto Groningen.

Tijdens het Let's Gro festival beheert Wereld Pers Foto Groningen de Go Green locatie met verschillende ‘groene’ initiatieven in de stad. Naast prachtige foto’s van de Noorderlicht en WPFG collecties vertellen Grunneger Power, Green Office, Moustache Meubelen, Entrance en Groningen woont SLIM hier hun verhalen. In een ontspannen huiskamersfeer kun je hier beleven hoe sustainability in de praktijk gebracht wordt.

“We willen de kracht van het beeld hier graag aanvullen met de verhalen van ondernemers in Groningen en zo het nieuws tot leven wekken. Je kunt hier foto’s bekijken, verhalen vernemen en in gesprek gaan met idealistische ondernemers.” Aldus stichtingsvoorzitter Andrea Hooymans. 

Go Green zit in de hal tussen OOST, Bed en GYM in, dus blijf na de programma-onderdelen lekker hangen in deze ‘groene oase’. De locatie is elke dag open en van 11.00 - 17.00 kun je ook nog gezellig komen kletsen met de mensen van Wereld Pers Foto Groningen, Entrance/SAMEEN en Groningen woont SLIM! 

Uiteraard is er ook een eigen programma:
Woensdag 9 november 19.00 - 20.00 Officiële opening van de locatie
Woensdag 9 november 20.00 - 22.00 Netwerkborrel SAMEEN (in OOST)
Donderdag 10 november 16.30 - 18.00 Lezing Beeldvorming van Groningen (in OOST)

Bij de Go Green balie zijn tevens kaarten voor de World Press Photo tentoonstelling te koop.

Foto: Emil Borgesius

Nieuw dit jaar WPFGacademy

Nieuw dit jaar is de WPFGAcademy! Dit is onze video-channel waarin we regelmatig filmpjes plaatsen die over (pers)fotografie gaan. Onder het mom van ‘Leren kijken’ - het thema van dit jaar - hebben we een serie filmpjes gemaakt waarin we laten zien wat persfotografie allemaal kan zijn en het hebben over de ins en outs van het fotograferen. Want iedereen kan een foto maken, maar hoe maak je nou echt een goede foto? kijk snel hier

International Student Night

International Student Night at the World Press Photo Exhibition in Groningen with tours, Instagram workshop and drinks. 

Date: Thurday December 1th 2016
Time: 20.00 - 22:00
Location: Synagoge Groningen
Ticket: €5 with drinks

DONT FORGET TO BRING YOUR STUDENTCARD

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Openingstijden

Vrijdag 18 november tot zondag 11 december

Maandag t/m zondag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 26 november & 10 december 14:00 – 18:00