VERDIEPINGSPROGRAMMA

Elke donderdagavond is er een verdiepingsprogramma met elke week een andere inslag. De evenementen kosten €2,50 plus een geldig toegangskaartje voor die dag. Betalen aan de deur of online via deze link.

International Student Night | Donderdag 23 november 19.30 - 21.30 | Engels gesproken
Speciale avond met gevarieerd programma: gratis rondleidingen met het accent op fotografie of sociaal-maatschappelijke thema's; workshops Instagram van huisfotograaf Joost Nuijten (@ikheetookjoost); en een lezing van fotograaf Dirk-Jan Visser, georganiseerd door Amnesty International Students Groningen.

Discussieavond | Donderdag 30 november 19.30 - 21.00 | Engels gesproken
Een discussie die verschillende kanten de vluchtelingenproblematiek onder de loep neemt onder leiding van Anne-Jan Toonstra. De gasten van die avond zijn vluchteling Yoones, vrijwilliger Ebel Jan van Dijk en fotograaf Maarten de Kok. Zij leerden elkaar kennen op Lesbos, toen Maarten daar fotografeerde voor zijn project 'Portraits for Freedom'. Maartens nieuwe project, 'The Next Stop', is te zien als onderdeel van de WPFGroningen tentoonstelling. De avond wordt afgesloten met een rondleiding van beide tentoonstellingen.

Lezing Visual Storytelling | Donderdag 7 december 19.30 - 21.00 | Nederlands gesproken
Fotograaf Yvonne Brandwijk en journalist Stephanie Bakker vertellen over 'Future Cities', het multimediaproject waarmee zij in de derde prijs wonnen in de categorie 'Innovative Storytelling' in de 'Digital Storytelling Contest' van World Press Photo 17. Na de projectpresentatie is er tijd voor een rondleiding van de tentoonstelling.

 

Rondleiding door Kees van de Veen na een avondlezing van WPFGroningen in 2016. Foto door Andrea Hooymans

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.