BEDRIJFSAVONDEN WPFGRONIGEN


De World Press Photo 17 tentoonstelling in Groningen opent haar deuren van 17 november tot en met 10 december. Dit is een optimale gelegenheid om samen met uw collega’s een interessante tentoonstelling te bezoeken, compleet met catering. Download de brochure hier.

ALGEMENE INFORMATIE

De wereldberoemde World Press Photo tentoonstelling bestaat uit de beste visuele journalistiek van het afgelopen jaar. Deze intrigerende foto’s tonen beelden uit alle uithoeken van de wereld; van natuur tot cultuur en sport tot mens.
De tentoonstelling bevindt zich in de Synagoge van Groningen, een prachtig historisch pand. Bij aankomst wordt u verwelkomd met koffie en thee. Als iedereen aanwezig is, start de rondleiding van de tentoonstelling. Erna krijgt iedereen de kans om zelf nog even rond te lopen, zodat foto’s die veel indruk hebben gemaakt nog eens bekeken kunnen worden.
Voorafgaand of na het tentoonstellingsbezoek kunt u genieten van een heerlijk diner bij Brasserie Midi, op minder dan een minuut lopen vanaf de Synagoge. Het is ook mogelijk om hapjes op locatie te bestellen, of het diner aan te vullen met een wijnarrangement op maat.

De avonden worden aangeboden van zaterdag tot en met woensdag tussen 18.15 en 22.30. Prijs is €20 per persoon; extra consumpties €5 per persoon. Catering wordt apart met Midi afgerekend.

ARRANGEMENTEN

WPFGroningen biedt een tweetal arrangementen: de vroege- en de late avond. Beide arrangementen zijn inclusief ontvangst met rondleiding langs de tentoonstelling en uit te breiden met een diner bij Basserie Midi en/of hapjes op locatie. Graag reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vroege Avond 18.15 - 20.15
Ontvangst met welkomstdrankje
Rondleiding van de tentoonstelling
Koffie en thee
Optie: extra consumpties

Optie: eten bij Midi 20.30
Optie: hapjes van Midi op locatie

 WPFG 16 Opening Jethro Bijleveld 1

Late Avond 20.30 - 22.30
Ontvangst met welkomstdrankje
Rondleiding van de tentoonstelling
Koffie en thee
Optie: extra consumpties

Optie: eten bij Midi 18.30
Optie: hapjes van Midi op locatie

 

WPFG 16 Opening Jethro Bijleveld 2 small

CATERING DOOR BRASSERIE MIDI

Gelegen in de altijd gezellige Folkingestraat in Groningen vindt u Midi, een eigenzinnige brasserie met een uitgesproken smaak voor lekker mediterraan eten. Op zoek naar een cateringarrangement op maat? Of wilt u uw bezoek aan World Press Photo Groningen uitbreiden met bijvoorbeeld een wijnproeverij? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Brasserie Midi biedt een drietal aan catering-opties om uw bedrijfsavond compleet te maken en/of uit te breiden:

3 gangen keuze menu € 24,50 per persoon
Keuze tussen 3 culinaire voorgerechten
(vis, vlees en vegetarisch gerecht)

Keuze tussen 3 bourgondische hoofdgerechten
(vis, vlees en vegetarisch gerecht)

Keuze tussen 2 zoete desserts

3 gangen menu € 19,50 per persoon
Bourgondische broodplank met smeersels
& Toscaanse tomatensoep of seizoenssoep

Keuze tussen 3 bourgondische hoofdgerechten
(vis, vlees, vegetarisch gerecht)

Koffie en of thee naar keuze
met crème brûlée friandise

Borrelarrangement € 6,50 per persoon
Assortiment Bruschetta’s
Kaas, olijven, worst
Assortiment luxe nootjes

Geserveerd op plateau’s tijdens uw bezoek aan de World Press Photo 17 tentoonstelling.

 

  MG 4123   MG 3960   MG 4107

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.