BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Onze huisfotograaf Dennis Lapré biedt dit jaar een aantal basisworkshops fotografie met de spiegelreflexcamera aan. Scroll snel naar beneden voor de details.

Workshop Fotografie, foto door Joost Nuijten

OVER DE CURSUS FOTOGRAFIE

Wil je eindelijk wel weleens weten hoe al die andere knoppen werken op je camera en hoe je een betere compositie krijgt? Ben je maar steeds niet tevreden over je eigen foto’s omdat ze onscherp, bewogen, te licht of te donker zijn? Dan is deze cursus wat voor jou!

In deze cursus leer je hoe je die ene mooie foto kan maken. Dennis leert je de belangrijkste elementen van de camera te beheersen. Zo kun je vanuit je gevoel en met de juiste techniek toch dat ene beeld vastleggen.

Onderdelen die aan bod komen zijn:

- Compositie en het inzetten van accenten in beeldopbouw
- Diafragma en scherptediepte
- Sluitertijd en beweging
- ISO-waarden en lichtmeting
- Flitsen

Na elke les krijg je een of twee opdrachten mee. Als onderdeel van de cursus krijg je een praktijkdag met een rondwandeling en diverse opdrachten om de technieken die je geleerd hebt toe te passen.

Dennis Lapré geeft, naast de cursussen, ook avondworkshops en rondleidingen. Kaarten voor rondleidingen haal je hier of aan de deur, en voor de workshops geef je je op bij Dennis zelf, via onderstaand e-mail adres.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kosten € 185,- voor 6 x 2 uur (inclusief 1 praktijkdag van 4 uur). De cursus loopt 's avonds tussen 19.30 en 21.30, maandag tm vrijdag. De begindatum wordt met de groep bepaald. Opgeven doe je direct via Dennis Lapré, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op zijn website.

NIEUWSBRIEF

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en de tentoonstelling? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, boordevol informatie over fotografie, leuke kansen voor vrijwilligers, tips voor fotografen, lezingen, achtergrondverhalen en interessante video's.